Επίλυση όλων των προβλημάτων με τη μέθοδο ΡΕΙΚΙ

 

 “Με τη Μέθοδο Reiki παίρνεις απαντήσεις σε όλα τα προβλήματα που
αντιμετωπίζεις. Θα εκπλαγείς από τα αποτελέσματα που θα δείς.”


 

 

Τι σημαίνει Ρέικι;
Η λέξη Ρέικι είναι ιαπωνική και αποτελείται από δύο ιδεογράμματα (κάντζι), το Ρέι και το Κι.
Ρέικι σημαίνει Πνευματική Συμπαντική Ενέργεια, είναι η πνευματική ζωτική ενέργεια, είναι ενέργεια που έχει τη δική  της σοφία ή ευφυΐα. Το Ρέικι γνωρίζει που να κατευθυνθεί αφού διοχετευτεί στον δέκτη και δεν επηρεάζεται από το σύστημα αντιλήψεων ή πεποιθήσεων αυτού που διοχετεύει το Ρέικι ή αυτού που το δέχεται
Ρέι
Το Ρέι σημαίνει πνεύμα, κοσμική συνειδητότητα, υπέρτατη συνειδητότητα, χωρίς ιδιότητες και κατηγορήματα, χωρίς αρχή και χωρίς τέλος.
Κι
Κι σημαίνει ενέργεια, ζωτική δύναμη, συμπαντική ενέργεια και είναι γνωστή ως Τσι στα Κινέζικα, Πράνα στα Σανσκριτικά και με πολλά άλλα ονόματα σε διάφορους πολιτισμούς από αρχαιοτάτων χρόνων. Το Κι ή Τσι ή Πράνα είναι η αρχέγονη πηγή όλων των μορφών ενέργειας και εκδηλώνεται σε διάφορες μορφές και συχνότητες. Το Κι είναι υπεύθυνο για την ζωή και την κατάσταση λειτουργίας όλων των ζωντανών οργανισμών. Χωρίς την ζωτική ενέργεια τα όντα δεν είναι ζωντανά, τα αποκαλούμε πεθαμένα. Η φύση των ζωντανών πλασμάτων, η κατάσταση ζωής και λειτουργίας τους εξαρτάται από την ποσότητα και συχνότητα της ζωτικής ενέργειας, καθώς και από την απρόσκοπτη κυκλοφορία της μέσα και γύρω από αυτά.


 

 

Κλείσε τώρα ραντεβού, ή τηλεφώνησε. Άμεση Βοήθεια που μπορεί να αλλάξει
τη ζωή σου ακόμη και αν βρίσκεσαι μακριά!


 

 

 Η Νατάσα είναι Πιστοποιημένη με το βαθμός “Master Reiki” που εγγυάται το
αποτέλεσμα!


 

 

 “Ρέικι η Λύση στη Κρίση”
..από κοντά ή εξ'αποστάσεως


 

 

ρεικι

 

 

  

 

 

αστρολογία

 Για ραντεβού:

 6945860052

 

facebook