Φυλαχτά

 Εδώ και αιώνες ο άνθρωπος πιστεύει ότι τα πάντα γύρω του εκπέμπουν ενέργεια. Το κάθε πράγμα είχε μία δύναμη η οποία είναι αόρατη στο ανθρώπινο μάτι. Μερικά πράγματα περιέχουν μεγαλύτερη ενέργεια από άλλα, για το λόγο αυτό κατέληξαν να χρησιμοποιούνται ως Φυλαχτά. Οι Αιγύπτιοι ήταν οι πρώτοι που άρχισαν την κατασκευή φυλαχτών από ανθεκτικά υλικά ενώ και οι υπόλοιποι λαοί δεν άργησαν να ακολουθήσουν. Συνήθως στα φυλαχτά συναντάμε γραφικές παραστάσεις θεϊκών δυνάμεων.

 

φυλαχτά

 

Τα φυλακτά μπορούν να διαιρεθούν σε δύο κατηγορίες: τα προσωπικά και τα γενικά. Τα προσωπικά φυλαχτά είναι εκείνα που είναι φτιαγμένα για να προστατεύουν το άτομο που τα έχει, από αρρώστιες και γενικά από πολλές κακοτοπιές, ενώ δίνει δύναμη και ενέργεια. Τα φυλαχτά αυτά θα πρέπει να έρχονται σε απευθείας επαφή με το σώμα. Τα γενικά φυλαχτά ενεργούν διαφορετικά και έχουν ως σκοπό να προστατέψουν σπίτια, πόλεις κ.α.

Τα φυλαχτά είναι ευεργετικά και περιέχουν προστατευτικές δυνάμεις οι οποίες φέρνουν τύχη και δεν μπορούν να προξενήσουν κακό. Συσσωρεύουν και προσελκύουν στη ζωή μας αφθονία, δημιουργικότητα και υγεία.

 

 

 

Τώρα μπορείτε και εσείς να αποκτήσετε το δικό σας φυλαχτό το οποίο θα σας προστατεύει από τις αρνητικές ενέργειες και θα σας γεμίζει με υγεία, ευημερία, τύχη και αγάπη. Επικοινωνήστε μαζί μου.

 

 

 

αστρολογία

 Για ραντεβού:

 6945860052

 

facebook