Χαρτομαντεία

 Μία από τις πολλές μεθόδους μαντικής είναι και η χαρτομαντεία, που προβλέπει το μέλλον με το ρίξιμο των χαρτιών της τράπουλας, προέρχεται από την αστρολογία και ανάγεται χρονικά τουλάχιστον στον ιζ’ αιώνα (αν όχι και πολύ παλαιότερα).

 

χαρτομαντεία

 Παλαιότερα η χαρτομαντεία ασκείτο αποκλειστικά με τη χρήση της τράπουλας Ταρώ, της πρώιμης μορφής της τράπουλας. Η μορφή αυτή μαντείας εξακολουθεί να ασκείται ακόμα και σήμερα και μάλιστα θεωρείται περισσότερο “βαθειά”, “βαρειά” και ερμητιστική – αποκρυφιστική. Συνηθέστερη, πάντως, είναι η “λαϊκή” χαρτομαντεία που ασκείται με τα 32 τραπουλόχαρτα της πρέφας. Κάθε τραπουλόχαρτο, ανάλογα με το χρώμα του (μαύρο – κόκκινο), το σύμβολό του (σπαθί, μπαστούνι, καρρό, κούπα) και τη θέση στην οποία κάθε φορά βρίσκεται και μάλιστα σε σχέση και σύνδεση με τα υπόλοιπα τραπουλόχαρτα, έχει ιδιαίτερη σημασία.

Εγώ, χρησιμοποιώ δύο ειδών τράπουλες, την Κλασσική και την Πράνα (η οποία έχει άμεση σχέση με το Reiki), των οποίων ο συνδυασμός δίνει εκπληκτικά αποτελέσματα. Η εγκυρότητα των προβλέψεων με τον τρόπο αυτό είναι εντυπωσιακή.

 

 

 

Ενδιαφέρεστε να μάθετε το μέλλον της σχέσης σας, ή πώς θα εξελιχθούν τα οικονομικά σας; Έχετε αγωνία για την πρόοδο του παιδιού σας; Τηλεφωνήστε μου για ένα ραντεβού για να δοθεί απάντηση σε όλα σας τα ερωτήματα.

 

αστρολογία

 Για ραντεβού:

 6945860052

 

facebook