Προβλέψεις στον τομέα της καριέρας
 
 kari;era

Στην εποχή μας όλοι αντιμετωπίζουμε προβλήματα στον χώρο εργασίας μας. Υπάρχει λύση για τα προβλήματα αυτά; Πώς μπορούμε να μειώσουμε ή και να εξαλείψουμε τα εμπόδια που παρουσιάζονται;
Είναι γεγονός πως στον εργασιακό μας χώρο δεν είναι όλα ρόδινα. Αυτό που πρέπει να γνωρίζει κανείς είναι τί σκέφτονται οι συνέταιροι ή οι υπάλληλοί μας για εμάς και την εργασία μας.
Πρέπει να γίνει μία ανάλυση των χαρακτήρων των ανθρώπων που μας προβληματίζει η συμπεριφορά τους έτσι ώστε να κινηθούμε με τρόπο τέτοιο ώστε να βγούμε εμείς κερδισμένοι.

   
  
Μαθήματα Χαρτρομαντείας
 
 μαθήματα χειρομαντείας  

Μπορείτε και εσείς να μάθετε τη τέχνη και τα μυστικά της χαρτομαντείας.
Μάθετε να κάνετε τα χαρτιά να μιλούν για εσάς.
Μπείτε στον κόσμο των έγκυρων προβλέψεων.

Επικοινωνίστε μαζί μου για το πρώτο σας ραντεβού.
Αποκτήστε πιστοποιητικό ικανότητας.

 
Επίλυση όλων των προβλημάτων με τη μέθοδο ΡΕΙΚΙ
 
 ρεικι  Ρέικι σημαίνει Πνευματική Συμπαντική Ενέργεια, είναι η πνευματική ζωτική ενέργεια, είναι ενέργεια που έχει τη δική της σοφία ή ευφυΐα. 
   
Επίλυση προβλημάτων σχέσεων
 
 ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ  Όλες οι σχέσεις περνούν κρίσεις. Πώς όμως θα εξελιχθεί η σχέση μας; Υπάρχει προοπτική; Μήπως πρέπει να ξανασκεφτούμε τί είναι αυτό που μας κρατάει σε μία σχέση;
   
Feng Shui
 
 feng shui  Είμαστε περιτριγυρισμένοι από δυνάμεις θετικές & αρνητικές. Πώς μπορούμε να εξισορροπήσουμε τις δυνάμεις αυτές;
   
Φυλαχτά
 
 φυλαχτά  Εδώ και αιώνες ο άνθρωπος πιστεύει ότι τα πάντα γύρω του εκπέμπουν ενέργεια. Το κάθε πράγμα είχε μία δύναμη η οποία είναι αόρατη στο ανθρώπινο μάτι. Μερικά πράγματα περιέχουν μεγαλύτερη ενέργεια από άλλα, για το λόγο αυτό κατέληξαν να χρησιμοποιούνται ως Φυλαχτά
   
Χειρομαντεία
 
 χειρομαντεία  Η Χειρομαντεία αποτελεί μία πολύ παλιά τέχνη ανάλυσης του πεπρωμένου μας. Πρόκειται για την μελέτη των σημαδιών της παλάμης μας η οποία μας οδηγεί στην αποκάλυψη διάφορων πτυχών της ζωής σας.
   
  
Χαρτομαντεία
 
 χαρτομαντεία  Ο άνθρωπος εδώ και χρόνια επιθυμεί να βρει ποικίλους τρόπους για να διαβάσει διάφορα σημάδια έτσι ώστε να κατανοήσει αλλά και να δει τι του επιφυλάσσει το μέλλον του, σε όλους τους τομείς της ζωής του (υγειά – αισθηματικά - επαγγελματικά).
   
 
Ζώδια
 
 ζώδια  Ο ζωδιακός κύκλος αντιστοιχεί στην κίνηση που ακολουθεί ο ήλιος στον ουρανό. Η κίνηση αυτή χωρίζεται σε δώδεκα ίσες ζώνες οι οποίες αντιστοιχούν σε ένα ζώδιο η κάθε μία.  Στην αστρολογία, πέρα από τον διαχωρισμό των ζωδίων, ο ζωδιακός κύκλος συμβολίζει την ανθρώπινη ύπαρξη από τα πρώτα χρόνια ζωής έως τα γεράματα.
   
Όνειρα - Ονειροκρίτης
 
 όνειρα  Όλοι βλέπουμε όνειρα ανεξάρτητα αν τα θυμόμαστε ή όχι. Κατά την διάρκεια του ύπνου το υποσυνείδητο κυριαρχεί αφού το σώμα χαλαρώνει και το συνειδητό ξεκουράζεται. Αυτή η περίοδος χαρακτηρίζεται από όνειρα ή εφιάλτες. Τί κρύβουν όμως τα όνειρα; Μήπως το υποσυνείδητό μας, προσπαθεί να μας προστατέψει στέλνοντάς μας κάποια μηνύματα; Τα συναισθήματα που βιώνουμε κατά την διάρκεια του ονείρου μπορούν να μας δώσουν πληροφορίες που αφορούν τη ζωή μας.
   
  
Κρύσταλλοι
 
 κρύσταλλοι  Οι κρύσταλλοι εκπέμπουν ενέργεια και για το λόγο αυτό μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την ενίσχυση της ενέργειας του σώματος, τα λεγόμενα Chakras. Οι κρύσταλλοι φέρνουν υγεία - ευημερία - τύχη - επανασύνδεση.
   
   
 
 

αστρολογία

 Για ραντεβού:

 6945860052

 

facebook