Ζώδια

 Ο ζωδιακός κύκλος αντιστοιχεί στην κίνηση που ακολουθεί ο ήλιος στον ουρανό. Η κίνηση αυτή χωρίζεται σε δώδεκα ίσες ζώνες οι οποίες αντιστοιχούν σε ένα ζώδιο η κάθε μία. Η κατασκευή του ζωδιακού κύκλου περιγράφηκε από τον Κλαούδιο Πτολεμαίο το 2ο αιώνα μ.Χ. Στην αστρολογία, πέρα από τον διαχωρισμό των ζωδίων, ο ζωδιακός κύκλος συμβολίζει την ανθρώπινη ύπαρξη από τα πρώτα χρόνια ζωής έως τα γεράματα. 

 

αστρολογία

 

 

 Κλείστε το ραντεβού σας για να μάθετε αναλυτικά τα πάντα για το ζώδιο σας, τον ωροσκόπο σας και αναλυτικές προβλέψεις από το ζωδιακό χάρτη.
 

 Κριός

 ΚΑΡΙΕΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Αν η προηγούμενη χρονιά δεν ήταν αποδοτική, με τα γενέθλια σας οι προοπτικές θα είναι θαυμάσιες. Μετά το πέρασμα του πρώτου τριμήνου παρά τις έντονες δυσκολίες που θα παρουσιαστούν τα οικονομικά σας βελτιώνονται και πολλά πράγματα θα ξεκαθαρίσουν προς όφελος σας. Για όσους από εσάς επιχειρήσετε ταξίδια στο εξωτερικό ή ασχοληθείτε με τον τύπο προβλέπονται οικονομικά κέρδη και απολαβές.

ΕΡΩΤΑΣ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΖΩΗ

Κατά τη διάρκεια του 2010 λόγω της οπισθοδρόμησης του Άρη στον 7ο οίκο είναι πολύ πιθανόν να περάσετε ταραγμένες ημέρες και να προκύψουν διαφορές με φίλους και συγγενείς. Κρατήστε χαμηλούς τόνους για να αποφύγετε οριστικές ρήξεις και χωρισμούς με αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΥΓΕΙΑ
Η υγεία σας δεν φαίνετε να επηρεαστεί σημαντικά κατά τη διάρκεια του 2010. Μόνο όσοι από εσάς είστε νευρικοί θα αντιμετωπίσετε προβλήματα κόπωσης και ίσως χρειαστεί να αναπαυθείτε και να ηρεμήστε.

 

αστρολογία

 Για ραντεβού:

 6945860052

 

facebook